Jag bju

2010-01-31 @ 19:32:27


Best of Moa
Min spotifylista! Take it or leave it!


Middagen... var utmärkt!

2010-01-31 @ 18:51:04
Middag hos farmor är som sagt aldrig fel, det var hur gott som helst! Haha, farmors kommentar om sin köttfärsås var klockren "Oh, vilken arom (doft)" Haha, jag höll på dö av skratt. Men gott var det och "aromen" var inte dålig ;-)

Nu sitter jag och läser massa bloggar, pratar med Emma och lyssnar på musik. Ska snart bege mig till Carola för att hämta mina mjukisbyxor och några skivor som jag skulle få. Kanske inte kommer skriva något mer ikväll, om inte så får ni ha en fortsatt trevlig söndag!

En sång för alla dom

2010-01-31 @ 16:40:53

Jag har en väldigt god nyhet! På lördag... börjar... jag... spela... fotboll... igen! Det kommer bli så jävla roligt. Har inte tränat fotboll på snart 2 år, hoppas att knät håller ett litet tag iaf, så att man kommer igång med konditionen åtminstone.

Är hos farmor och ska äta middag - spagetti med köttfärsås :)

Ikväll blir det lugnt, ska börja läsa en bok tror jag, men först ska jag städa mitt rum lite. Ha det bra, kram.


Vad i helvete?

2010-01-31 @ 12:19:43

Apberget.se går ju under, totalt, helvete.


Det är en vanlig dag

2010-01-30 @ 10:25:55

Vaknade vid halv 10, låg och drog mig i sängen en stund innan jag gick ner och fikade. Idag är det fotbollsträning som står på listan, sen blir det väl som vanligt att sitta hemma. Uäck. Ha en bra dag!


NESS ÄLSKAR MOA!

2010-01-29 @ 19:15:18
Chacha alla Moa´s söta blogg läsare.
Kanske jag gick i överdrift där va? haha det är alltid roligt
but I know you love it!

Moas kinder är underbara, min lilla hamster som sparar mat inför tillfällen hon inte får mat hemma eller tillfällen när hon vill leka cool!

Som ni ser så är vi väldigt lika varandra när det gäller mongolid delen.

Now I'll stop silly, have a super weekend
/ NESS

Äntligen helg!

2010-01-29 @ 18:37:23

3 veckor har gott av denna termin, bara 23490234 veckor kvar. Haha, det känns som så iaf. Dock så har den här veckan gått relativt snabbt.

Haha jag tycker faktiskt synd om G... Men han har så jävla fina ögon :]



Baby, I love you!

2010-01-28 @ 21:51:32


Helg...

2010-01-28 @ 20:57:18


Mätt och belåten

2010-01-27 @ 18:43:06
Tackar för en god middag hos farmor - Pappkaka m. grädde och sylt, efter det blev det glass m. chokladsås. Supergott! Undrar på fullaste allvar hur jag ska göra med motionen ikväll, kanske ska jag skippa den ikväll? Men det känns tråkigt, nu när jag väl kan springa, men vädret är inte inbjudande, så det blir situps osv ikväll ist!

På fredag är det Felicia som gäller + (hoppas att Maria kan fixa mitt hår också).
Lördag: Inte bestämt ett enda dugg. Blir väl att vara hemma, förutom på dagen, då är det fotbollsträning som gäller.

Nu ska jag gå hem, ha det bra, godnatt.

New? - Yes

2010-01-27 @ 16:15:09


Tycker inte om den här bilden, men vill bara visa min nya tröja :)


Uppdrag: Minnesdag - förintelsen

2010-01-27 @ 16:13:17
Börjada dagen med att i 4 timmar isträck, sitta på trästolar i Oasen för att se en film om förintelsen. Lite ont i svanskotan man fick kanske? Menmen, det klarar man fan av när man ser på en film där ca. 6 miljoner människor dör, helt sjukt. Jag har lite bilder från en utställning som vi i åk-9 har gjort som minne av förintelsen.


Kuckeleku-gubbe, haha.

Min och Toves supersnygga propagandabild.

Det var vikväggar överallt i centralhallen.

Haha, love you baby.

Love is in the air.

Sjutk jävla söta.

Världens bästa :)

Haha, snygg som satan kan jag lova.

Linnéa och Hannah.

Det där var lite bilder som jag tog idag.


Knullsmurfen, haha!

2010-01-25 @ 22:57:32
Sitter och ser på 'Sverige pussas och kramas' mitt absoluta favoritprogram nu för tiden! Äger skiten ur allt och alla. Innan jag stänger ner datorn och tvättar bort sminket och går och lägger mig, så bjuder jag på en fuling till bild. Godnatt, fuckers.


You are a man, full of bullshit.


Galant.. ja!

2010-01-25 @ 19:37:45

Är mycket stolt över mig själv, skrev prov idag. Det gick fan bra, bättre än vad jag trodde att det skulle gå. Har dessutom gjort en del arbete till 'Förintelsens minnesdag'. Dock så hatar jag att skriva och använda bilder från den tiden, för det är så jävla hemska saker man skriver om och tittar på. Gruvar mig enormt mycket inför filmen som ska visas på onsdag, 3 timmar lång är den dessutom och jag inte minns helt fel. Men det är nått som man hoppas aldrig kommer hända igen.

Jag sitter och lyssnar på as-skön musik. Blir helt till mig, haha. Sitter och lyssnar på farmors roliga kommenterer om sega datorer. Hon är 60 år och säger att om hennes dator hade varit lika seg som min hade hon slagit sönder den för länge sen. "Det ska gå fort, annars klarar jag inte av den där skitsaken. Jag satt länge vid datorn igår och kollade på blocket, det var det längsta jag suttit vid datorn, nästan en timme blev det. Somnade där jag satt!". Haha, hon är så gó. Men jag ska inte klaga på att ha en tekniskt farmor... ;)

Nu ska jag göra lite mer SO, sen ska jag gå hem, byta om, sen he ut mig o springa! Kom på mig själv med att jag har sprungit varje kväll i 2 veckor snart. MYCKET BRA!

Ska dela med mig av min sptify-lista idag hade jag tänkt.
Best of Moa


A wonderful weekend.

2010-01-24 @ 20:29:38


Jag och Ida.

Elin och Crille.

Adam.

Påväg till hemköp för att köpa lite godis till bion.

Elin och Crille.


Helg... woho!

2010-01-22 @ 18:18:39

Äntligen helg! Jag har taggat så fruktansvärt mycket till denna helg, för jag ska nämligen in till stan i morgon. Först med min kusin Ida, sen ska jag vara med en annan Ida. Många Idor, men det kommer bli roligt! Jag och Ida (alltså, inte min kusin) och hennes kille och någon till, vad jag förstod, ska på bio och se Instängd 2, tror jag att det blev. Men på dagen ska jag köpa kläder! Äntligen ;D Ha det bra.


Don't cry lika a bitch

2010-01-21 @ 20:40:24

Har ätit munkar som en gris ikväll, måste nog ta mig en promenad eller springtur snart! Idag har jag varit på John Bauer, tyckte om skolan på nått vis, men tror inte att jag kommer söka dit. Finns så många bättre skolor i Umeå. Förresten vet jag inte ens vad jag ska söka, det är kaos i mitt huvud. Vill bara stänga av allt och sen he på allt när det mesta är som jag vill att det ska vara.. Nu har jag inte tid att skriva mer, ha det bra!

Älskar dig, Emma :)


Sommarens höjdpunkt

2010-01-20 @ 17:15:31


Jag är lycklig och kommer bli lyckligare på plats. Hoppas att pappa följer med också, för det skulle betyda väldigt mycket för honom.


How to save a life

2010-01-18 @ 19:02:09


Do I really know you, man?


You heard, too many words.

2010-01-17 @ 13:26:56

Dåligt gjort av mig, jag vet, sluta klaga! Haha, jag har inte blggat på ett tag, har varken haft ork eller lust. Men nu blev jag tvingad av käraste Emma. Btw, 15/1-10, älskar dig, Emma Lind Nabb.

Skolan går som smort, jag är nog lyckligast i världen. Ingenting står i min väg just nu. Ehm, det har inte hänt så mycket speciellt i mitt liv den senaste tiden. I fredags var jag med Jasmine, vi åt chips och dipp (som vi alltid gör), såg på film och sov. Asså, vi somnar alltid tidigt när vi är med varandra, men vi sover jävligt gott i samma säng, haha. I lördags satte fotbollen igång, känns skönt att få fortsätta träna tjejerna. Det känns som att det kommer att bli en supersäsong. Dom är riktigt taggade! Jag har förresten börjat träna lite jag med, simning faktiskt. Ska börja lugnt med en gång i veckan till att börja med, sen ska jag simma 2 gånger i veckan. Sen har jag börjat vara med på gympan. Jag orkar verkligen inte bry mig om smärtan längre, den finns där hela tiden, men det är ingenting som kan hindra mig från att göra det jag älskar längre. Så jag känner mig på topp nu igen!

Om 2 dagar fyller Emma år, 16 jävla år. Snart krogen baby, det är fan sjukt. Ska in och uppvakta henne på onsdag hade jag tänkt.

Ha en fortsatt trevlig dag, sen hoppas jag på mer uppdateringar från min egen sida, eller hur? Puss.


Life's sick

2010-01-13 @ 09:42:20


Welcome to my world.


All the assholes in the room

2010-01-11 @ 23:23:36


Blä för skola, är redan leds efter första dagen.. Seriöst, första dagen?! Det blev inte bättre av att vi fick jobba matte första timmen, lite död var man ju. Aja, godnatt o sov gott.


This is me

2010-01-09 @ 23:15:36

Hoppas att ni som var på filmnatten tyckte att det var värt 20 kr att betala för att gå in, sedan 5 minuter efter gå ut igen. Har aldrig varit på en sämre filmnatt någonsin! Dock så jag gick in och ut hela kvällen. Men som sagt, kul var det inte. Resterande del av kvällen var bara mysko, så den ska jag inte skriva så mycket om. Cissi for hem för ett tag sen, jag sov hos henne inatt och idag följde hon med mig hem. Vi har pratat en massor, hur kul som helst. I morgon är det plugg som gäller.. Godnatt.


Ikväll blir det filmnatt med Cissi!

2010-01-08 @ 14:12:21


Hoppas att ni alla får en riktigt bra kväll!


Blir jag förvånad?

2010-01-08 @ 11:38:36
Min kära vän Ness, slutade blogga för ett tag sen, då låg hon på mest aktiva på blogg.se! Nu har hon börjat blogga igen, dock så var det ett tag sen, men redan nu har hon klättrat sig upp på listan igen. Besök hennes sida på http://sness.blogg.se

Tack, det var allt för mig just nu.

This is what i've to say

2010-01-08 @ 00:26:20

Innan jag lägger igen datorn och vänder mig om för att sova så tänkte jag skriva ett litet inlägg om dagen. Den gick jävligt fort fram till typ.. klockan 15. Då började den saka in, precis som man vill att den ska göra. Önskar bara att tiden kunde saka in ännu mer nu innan skolan börjar. Usch, snart börjar helvetet igen, inte kul! Men iaf, våran middag blev förstörd för att inte Ica kan ta hem riktigt mat i butiken. Hoppade nästan upp och ner av lycka över att pappa skulle göra lövbit, pommesfrittes och bea-sås, men jag insåg att när jag tog första tuggan av det som skulle vara lövbit, bara smakade lever, ren jävla lever, jag hatar lever så min middag blev förstörd, det blev dock resterande del av familjens middag också, men eftersom att vi hade annat kött inne så ställde sig världens bästa pappa och stekte nya köttet. Dock så är jag så duktig så jag äter mig mätt på pompa och sås innan maten är riktigt klar, så jag äter inte något kött likförbannat, haha. Aja, bättre lycka nästa gång. Men jag vill informera er läsare att INTE handla på Ica. Men efter denna middag så har jag provat lite mer kläder ur garderoben, sen sett på film och suttit vid datorn.

 

I morgon hoppas jag på att få åka ner till Nordmaling på filmnatten med Cissi, skulle vara roligt att göra någontong innan började igen, för då blir alla tråkiga igen. Nu ska jag stänga av datorn sen stänga igen mina stora blå. Godnatt, allesammans.


Jag håller dig hårt, jag vågar inte släppa

2010-01-07 @ 15:56:10

Melissa Horn – Lät du henne komma närmre


Tik Tok On The Clock

2010-01-07 @ 12:54:20
Nice day, really. Vaknade upp vid halv 11 eller halv 12, vilket av dom det minns jag inte, haha. Gick ner, började städa lite smått, det slutade med att jag städade hela nedervåningen. När jag gjort det satte jag mig i köket och började plugga på SO:n som ska vara klar tills på måndag. Men jag insåg ganska snabbt att det inte var det som jag ville göra idag. Gick därför in vardagsrummet och hedde på en film. Nu sitter hela familjen, eller nja, nästan hela familjen här och ser på en film för ovanlighetens skull. Lite senare ska jag ta mig an min garderob.. Började lite igår med att prova kläder som jag inte kunnat ha förut pga att dom varit små, men som jag nu kan ha att sitta perfekt på min kropp. Vet inte om jag är stolt eller vad jag är. Kul att ha kläder iaf! 

Jag börjar få lite dåligt tålamod nu.. har inga jävla gratis sms! Ha en riktigt bra dag :) 

Glömde bort att berätta att...

2010-01-06 @ 19:09:45
JAG VAR MED EMMA IGÅR!

Lights will guide you home

2010-01-06 @ 14:27:26
Kiss me godnight in the happyland

Hemma igen

2010-01-06 @ 14:23:03
Efter att ha varit "inneboende" hos Vickan sen i söndags så var det ganska skönt att komma hem igen. Självklart kommer jag att sakna henne och Gry som tusan, men inte sista gången jag kommer att träffa dom, verkligen inte. Men nu är jag iaf hemma, mamma hämtade mig vid 12 idag, då åkte vi på statoil och hyrde några filmer. Nu sitter jag i soffan med Sanna och väntar på att mamma ska komma hem från farmor så att vi kan börja se någon film. Jag och Sanna har redan börjat smygäta popcorn *ser på er med en retande blick* haha. Efter att vi har sett en film så hade jag tänkt mig att städa mitt rum, det behövs verkligen! Det var ett tag sen man var hemma nu känns det som.

Skolan börjar på måndag, det är alltså.. INTE LÄNGE KVAR! Och jag har totalt glömt bort SO:uppgiften som vi fått över lovet. Om jag inte minns fel så har jag åtminstone gjort första sidan, men hur många sidor det är kvar att göra kan vi ta någon annan gång, några stycken skulle jag tro *suck*

Men lite kort om veckan som varit - JAG HAR HAFT SUPERKUL!

Gissa vem jag är med?

2010-01-05 @ 23:59:20


Jo, helt riktigt, Line Tael.


Love you

2010-01-04 @ 22:45:10


Tack!

2010-01-04 @ 20:27:34

Johanna kom nyss förbi hit med tårta! Jag och Gry äter som grisar, haha! Emma har nu gjort klart min design och jag är supernöjd. Ha en bra kväll :)


Mätt och belåten

2010-01-04 @ 19:06:59
Har nyss ätit middag, det bjöds på tacos (istället för köttfärs hade vi kyckling). Det var väldigt gott! Nu sitter jag i soffan, Gry springer runt och har Vickans telefon, Vickan springer efter och gör det hela till en rolig sak. Nu tror jag att Vickan fått tag på telefonen eftersom att Gry gråter och är sur. Hah, ååh.

I morgon kommer Emma hit till Nordmaling, hon ska komma hit och vara här en stund innan hon drar ut och är med några andra. Kanske följer jag med, det beror på. I morgon kväll kommer jag bara att sitta inne och se på film. Det blir mys!

(Btw, Emma håller på med en ny design till mig, länge sen jag hade en faktiskt!)

Nu ska jag fortsätta se sporten sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.


Nyår & Nyårsdagen

2010-01-04 @ 12:00:57


Jag och lillasyster innan kvällen började på riktigt.

Om jag får säga det själv, så var det en av dom bästa dagarna på länge.

Bilden talar för sig själv. Alltså, han är alltid såhär social.

1 Januari och min lillasyster, Sanna, blev 11 år.

Det firade vi med, ja.. Bland annat lite roliga bilder.

Har inte så mycket mer bilder som jag kan lägga ut nu, men har ni FB eller BDB kan ni kika in där och leta efter mer bilder från Nyår och Nyårsdagen!


Det ekar i ett rum fyllt av sten

2010-01-04 @ 11:44:36
Vaknade upp i morse av att Gry kom allt närmare och närmare mig i sängen, hon låg bredvid mig och smuttade på sin välling ett tag innan hon klev upp och började leka. Själv låg jag kvar i sängen tills jag somnade om, jävligt skönt var det. Jag klev nyss upp förresten, nu sitter jag i soffan med datorn i knät och ser på tv. Ska snart ta och fika lite kanske, eller duscha. Duscha får det bli, orkar inte äta nu.

Det är bara en vecka kvar tills skolan börjar, bara en vecka alltså.. Det ska bli skönt o börja igen, men samtidigt så kommer nog den här terminen vara drygast någonsin.. Nationella-prov och allt vad det heter kommer att försigå under denna termin. Men det är bara o kämpa och göra sitt bästa!

Nu ska jag inte skriva så mycket mer, ha en fortsatt bra dag allihopa!

JAG HAR TRÅKIGT

2010-01-02 @ 21:34:19


Haha, vilken jävel det var som gjorde så att apberget blockade mig från allt ^^

RSS 2.0


Jag som driver denna blogg heter Moa. Jag bloggar om mitt liv, mode, skolan, och allt som faller mig in för tillfället.
I bloggen hittar ni en hel del bilder också, dom fotar jag med min systemkamera Olympus E-420 som jag fick den 10 November, 2009.

Kontakta mig på [email protected]