It's hard to say - I miss you, I really do

2010-02-28 @ 18:59:54


Gästbloggning by idahenriksson

2010-02-27 @ 23:47:11
Hallojj Moa's fina bloggläsare :)

Ida Henriksson här, från Stockholm. Moa var helt upptagen på nått spel på Facebook, så hon bad mig skriva ett inlägg och det tackar man ju inte direkt nej till ju!

Allt bra med er eller? :) Själv känner mig jag mig väldigt trött, sliten och har riktigt ont i huvet. Kanske för att jag har musiken på, på högsta volym, men det är så bra så jag vill inte sänka, hihi. Ska strax stänga ner datorn och fortsätta läsa "När jag hör din röst" som är andra boken i Twilight serien. Har redan sett New Moon två gånger på bio, så jag vet ju vad som händer. Men har bara läst halva boken, så tänkte läsa klart hela den här gången. Perfekt när det är bokrea också ju, så 69 kr för böckerna.

Nej, hihi nu ska jag sluta babbla. Vi kanske hörs nån annan gång? Ni får iallafall ha det underbart bra.
MASSA KRAMAR FRÅN MIG TILL ER!

Yesterday - Girls, let's go to the disco

2010-02-27 @ 15:40:54


Vackra, underbara, fantastiska lillasyster. Jag älskar dig.


från vänster: tremening Maja, lillasyster Sanna, tremening Alice.


Oh baby oh - dagens

2010-02-27 @ 15:23:35






Design by Pici

2010-02-25 @ 20:59:22
Tjenare Moa!
Hoppas du blev nöjd med designen! Säg till om nåt mer ska fixas (;

// Patricia Å

Provet gick super!

2010-02-25 @ 16:53:38

Som ni alla vet, så hade jag prov idag.. I No, tycker att det gick riktigt bra! Har jag tur så kanske jag spikade provet, eller, inte långt från maxpoäng iaf! Känns riktigt bra, faktiskt. Det är inte bara provet som har varit bra idag, jag fick en Ed Hardy bikini i morse också, av Elena. Hon hade köpt den på tradera (splitterny, med prislappen kvar), men tyvärr var den för liten för henne, så jag fick den! Hur nice är inte det? Dagen har varit superbra. Det jag också har gjort idag, är att jag faktiskt insett att jag är ganska kort.. Kortare än dom allra flesta korta på skolan. Det är INTE okey, inte någonstans faktiskt.

Ikväll ska jag och mamma se luftslottet som sprängdes, jag har faktiskt aldrig sett den så det ska bli en ära att få se den. H a r   n å g o n   a v   e r   s e t t   d e n?

Lite senare ska jag ta en sväng på motionscykeln, väldigt skönt när man väl har kommit igång.

 


Vinterbild - 08


Glöm inte

2010-02-24 @ 21:21:07

Lägg gärna till mig på bloglovin!


My everything

2010-02-24 @ 20:47:30


Önska mig lycka till på provet i morgon <3
Godnatt.


Spit it out

2010-02-24 @ 19:49:35

Come on fuckers.

Usch, det är riktigt jobbigt att cykla på en motionscykel. Men det är väl meningen antar jag, ska stax fortsätta cykla lite till. vad har alla gjort ikväll?

Btw, en random addade min msn, skickade en bild på sitt fula ansikte och sin supersmala mage som inte såg ut för någonting alls, haha. Vilka människor det finns.

Hm, för övrigt har jag nog inte så mycket att säga förutom att jag är grymt sugen på den här toppen.


Plugg osv..

2010-02-24 @ 15:58:59
Nu ska jag alldeles strax börja plugga lite, sen ska jag äta något, sen ta en snabb promenad till farmor för att låna hennes motionscykel. Har bestämt att jag ska börja cykla 45 minuter 4 ggr i veckan. Måste förbereda mig föt beach - 10 ;-) haha, nej, men riktigt så är det inte heller. Måste få upp min kondition!


Gammgammm, hade ganska kort hår där faktiskt. Gammal o gammal, typ 3 månader.


Det fick självklart följa med hem!

2010-02-24 @ 14:52:38

Efter att jag och mamma varit på sjukhuset så käkade vi på stan med Carola, jag gick runt och strosade lite och jag hittade en knallrosa t-shirt från h&m, samt strumpbyxor. Mamma köpte smink och nagelack och lite sånt. Tyvärr som några av er läsare vet, så kan jag inte vara i stan utan att ha minst en påse med sig hem. Det går inte, för då får jag dåligt samvete.. Haha!


Inspiration

2010-02-23 @ 19:44:35

Nu ska jag sätta hörlurarna på sin plats, ta fika och sedan sätta mig och plugga. Ha det bra så länge, kram!


Shit pommes alltså

2010-02-23 @ 19:25:57

Vet verkligen inte hur gammal den här bilden är, men den får mig att skratta kopiöst mycket!


Helvete så tuff jag såg ut att vara!


Det är vi mot världen

2010-02-23 @ 17:20:41

*GLÖM INTE TÄVLINGEN*  -  Ja, som sagt.. ni får inte glömma tävlingen som jag har! (Klickan på länken och anmäl er genast!)

Kom hem från skolan för ett tag sedan, har hinnit äta också. Så nu sitter jag här som vanligt och bara klickar runt. Försöker få lite inspiration genom att läsa mycket bloggar. Så snart kanske jag börjar skriva om helt andra saker ;-) vem vet?

Haha, jag är sjukt leds på min skola. Mer än så säger jag inte. Dagen var helt okey, men den kunde ha blivit bättre, kan jag lova. I morgon har vi bara en lektion, en lång dock, fast det är bild så det är helt okey. Ska fortsätta på mitt porträtt på Skriet (omgjord). Då kanske den äntligen blir klar!

Ikväll är det plugg som gäller, har prov både torsdag och fredag.. Känns drygt, men skönt när det är bortgjort! Har ni mycket prov, ni som går i åk9?


No, me neither

2010-02-23 @ 06:52:17

Jag vill inte till skolan, punkt slut. Jag orkar inte, jag är skoltrött. Ändå så är det som att jag vore som en plugghäst. Det säger iaf några av mina kära vänner. Jag hatar inte att dom gör det, för jag älskar att plugga. Så är det bara. Men det är själva skolan jag inte tycker om.

Idag har vi NO-temadag. Så vi ska sitta i Oasen i stortsett mer än halva dagen och lyssna på en föreläsning om någonting vi redan hört om. Samma föreläsning dessutom. Blä! Men inga undantag för våran klass att slippa de inte. Istället får jag lyssna på I'poden och kanske sova istället, för det fick man minsan för lärarna, men man fick inte sitta i klassrummet och jobba, haha, jadu..

Vi hörs ikväll, puss!


Be mine

2010-02-22 @ 21:16:59
Nu ska jag alldeles strax ta och bege mig hem från farmor, dvs. Inge mer bloggande ikväll, tyvärr. I morgon är det en ny dag och nytt bloggande. Jag kanske ska börja blogga från mobilen? - Ja, vilken bra idé!

Ha det bra, så hörs vi i morgon, godnatt.


Goldfinger – My Everything


En gång för alla & alla för en

2010-02-22 @ 20:02:54

Enklast för oss alla, vore egentligen om ni klickade på bloglovin och sedan började följa min blogg. Kommentera detta inlägg, så börjar jag följa eran också!

Jag är med i en tävling hos Device, jag är med och tävlar om ett par biobijetter! Va med i tävlingen ni också.


H&M Inspirerar

2010-02-22 @ 19:52:37


En liten bild från helgen.
Från vänster: Viktor Larsson, Tim Norgren, Emma Lind Nabb.
Dom provade hattar på H&M.


Back from school

2010-02-22 @ 16:32:41
Så jävla skönt att vara hemma.. Måndagar måste ju vara det värsta som finns, i alla fall enlig mig. Men, nu är dagen avklarad och det är ju som sagt "sista måndagen denna vecka" man tänker mer positivt när man säger så, haha. Har inte hänt så mycket speciellt på skolan, så jag tror att jag lämnar det nu.

Ni kommer kanske ihåg att jag skulle se lejonkungen igår? - Och det gjorde jag... ett tag, tills jag insåg att jag inte skulle klara av att se mer, så jag bytte till Stuart Little - en liten favoritfilm från det att jag var mindre. Så mysigt så.

Ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, plugga lite kanske, sen bara ta det lugnt. Just det, haha, jag hittade en gammal mp3 från det att jag kanske gick i 6:an. Dom låtarna jag bekymrar mig för är: My Chemical Roman - I'm Not Okay, Teenager. Lyssnade jag på det förut? Tydligen, kommer säkert göra det nu bara för att x)

Ska lägga upp lite blandade bilder lite senare, tills dess så får ni ha en fortsatt trevlig kväll.

What if

2010-02-21 @ 21:30:18

Har för ett tag sedan tvättat bort sminket, ska alldeles strax gå o somna till en film. Ikväll blir det Lejonkungen, så sjukt bra den är! Om jag inte somnar till den, så blir det Eva o Adam - 4 födelsedagar och ett fjasko, haha, nostalgi... Jag vill bli liten igen, sisådär 7-8 år, då man inte behövde tänka på någonting egentligen, allt bara flöt på. Man brydde sig inte så mycket. Den tiden som man vill ska vara hela livet. Men så är det ju inte nu, bara att leva med det.

Som jag sa, nu ska jag gå o sova. Godnatt o sov gott! Hoppas att jag har uppdaterat bättre idag ;-)


Världens bästa klass, 9D

2010-02-21 @ 19:31:58

ARTEDISKOLAN

Vänster högst upp: Jimmy, Michael, Rasmus, Victor, Emil.
Vänster i mitten: Emma, Lilla jag, Chris, Felicia, Sebastian.
Vänster längst fram: Julia, Soheila, Jasmine, Victor, Frida, T/heres.
Liggande: Tove.

Som ni ser så är det här fotot taget i början av 8:an, så det var 2008. Jag älskar min klass så oerhört mycket, kommer bli svårt att säga hejdå till alla nu när jag går ut 9an och vi alla ska börja på olika skolor och linjer.


Långa nätter, där ute finns så många långa nätter

2010-02-21 @ 18:09:19


Dagens humör: Lycklig och glad.
Dagens bästa: Lillasyster
Dagens har gjort: Slappat
Dagens låt: Marulin Manson - Posthuman
Dagens borde: Sova
Dagens outfit: Tights, linne, jeanskjorta, håret uppsatt i en knut, stora svarta örhängen, nitarmband (alltså, bilden är inte från idag)

Dagens bästa program: Hogan Knows Best!


Nästa månad

2010-02-21 @ 15:12:52


Blir dom här mina<3


Maybe baby

2010-02-21 @ 13:45:56
Okey, jag var inte seriös i förra inlägget. Klart jag ska fortsätta blogga, fast inte lika intensivt och mycket som jag gjort tidigare. Men nått inlägg nu och då kommer det att finnas, promise.


The CDM Chartbreakers – Parapapapapa
gemigsommarnu.


Bury all your lies in my eyes

2010-02-21 @ 10:28:41

Jag orkar inte bloggen just nu. Ber om ursäkt, men så är det. Dels för att blogg.se kan ta sig i röven + att jag inte har något speciellt att skriva. Så vi hörs kanske om några dagar. Dock så skulle det inte förvåna mig om jag skriver flera inlägg till idag, men det är ju typiskt mig såklart, haha.


Tävling

2010-02-20 @ 14:31:42

Nu kör jag en tävling för att få igång bloggen igen.

 

1. Temat är kärlek.

2. DU ska själv skicka en bild till min mail ([email protected]) med just ditt bidrag.

3. Bidraget ska vara en bild som handlar om kärlekt, spelar ingen roll hur bilden ser ut, huvudsaken man ser att det är kärlek.

4. Jag laddar upp bilderna på bloggen, skriver vem som skickat bidraget.

5. Du som anmält dig i tävlingen och skickat in ett bidrag, ska göra ett inlägg där du har din bild, länk till tävlingen och vem som har tävlingen, alltså, mitt namn.

6. När inläggen & allt är klart, så kontrollerar jag att allt blir rätt, sedan är det bara att ragga på folk som ska rösta på erat bidrag.

 

Något oklart eller några andra funderationer så finns jag att nå på [email protected] glöm inte det! Eller så kan ni bara fälla in en liten kommentar. Lycka till!


Uselt

2010-02-20 @ 13:11:48
Jag är värdelös på att uppdatear nu för tiden.. Dels för att internet har varit fuckedup + att jag har ägnat lite tid åt andra saker osv. Men nu ska jag börja igen, så jag lever!

Igår var jag i Umeå. Det börjdae med att jag träffade Ida och någon kompis till henne, på stan, sen mötte jag upp Emma, Matilda, Larsson och Tim på Subway, käkade där, sen gick vi på stan ett tag. Lite senare på kvällen blev det fotografering ute, efter det film och mys med allihopa hemma hos Emma. Grymt lyckad kväll!

Idag fyller min lilla pappa 38 år, gammal blir han... Så idag blir det "kalas" =)


Bury all your secrets in my skin.


Crawl back to love

2010-02-18 @ 19:35:29


ALLT JAG HAR O SÄGA ÄR... PLUGG!
Måste plugga till Spanskaprovet i morgon.. Suck.


Bildprojekt

2010-02-17 @ 21:16:26


AV: Moa Melinder, klass 9D.


MATILDA

2010-02-17 @ 18:41:30
Jag är med i en tävling hos Matilda http://matildac.blogg.se kolla hennes blogg! <3

U got me good

2010-02-17 @ 14:54:18

Äntligen hemma från skolan, jag ska snart ta tag i lite plugg som jag har. Så det blir inte så mycket till bloggande för mig idag, tyvärr. Inte förän ikväll iaf. Hoppas att alla har haft en bra dag! :)


Bye

2010-02-16 @ 21:03:43
Nu ska jag gå ut och gå en stund, sen ska jag in o sova. Skolan väntar i morgon *suck*
Hoppas att ni haft en bra dag! Godnatt =)

Svar på tal

2010-02-16 @ 20:08:59


Vart bor du? - Jag bor några mil utanför Umeå. Mer än så tänker jag inte avslöja.

Vad fick dig att börja blogga? - Jag var leds på att lagra allt i mitt huvud, så som tankar, minnen osv. Så jag tyckte att det var lika bra att starta en blogg som en avbelastning typ. Ångrar inte en sekund att jag började blogga, det är superroligt.

Favvo ämne? - Mitt favoritämne är nog... Idrott och bild. Jag tycker om praktiska ämnen där jag får visa vad jag kan och går för. Men om vi ska ta ett "pluggämne" så tycker jag att NO är väldigt roligt.

Vilket gymnasium? - Eftersom att jag fortfarande går i 9:an så kan jag inte säga på bar järning vilket gymnasium. Dock så har jag sökt gymnasium till hösten och min ansökan såg ut såhär: 1. Frisör på Yrkesgymnasiet i Umeå. 2. Friör på Dragonskolan. 3. Frisör på Parkskolan i Örnsköldsvik.

Vilken är din favorit blogg? - Dom bloggar som jag läser dagligen är mest kändisbloggar så som Kenza, Foki och Kissies, men det händer ofta att jag är inne på "mindre" bloggar och läser, typ mina vänners bloggar.

Hur länge har du bloggat? - Jag har bloggat till och från i 2 år. Hade en bloggpaus för inte så jättelänge sen, men nu är jag påväg uppåt igen, superkul.

Hur många läsare har du per dag typ? - Det är helt och hållet olika för varje dag, ligger just nu mellan 200 och 250 unika besökare varje dag, men det varierar beroende på hur aktiv man har varit osv.

Favvo klädaffär? - Lätt gina tricot, tycker om kvaliteten och priserna, dessutom är kläderna snygga också, haha. Sen så tycker jag om H&M, Rut m. Fler, Bik Bok, JC, Carlings och Indiska.

Din största hemlighet? - Eftersom att det är en hemlighet, så ska den absolut inte avslöjas ;-)

Svart eller vit? - Både och, det beror på vilket humör jag är på, haha.

Godis eller chips? - Är inte så jätteförtjust i något av dom, men det är väl alltid gott med chips och dipp en fredagskväll med familjen.. så jag väljer nog chips.

Lejon eller delfin? - Haha, jadu, delfin tror jag. Har faktiskt varit och sett en delfinshow på kolmorden, som säkert mer än hälften av alla läsare säkert också gjort.

Vatten eller läsk? - Vatten är nog det bästa man kan dricka. Men ingenting slår r i k t i g cola.

Går du i någon sport? - Nej, inte för tillfället. Är fotbollstränare till flickor 98-99, men spelar ingenting själv. Däremot så tycker jag om att vara ute och gå, jogga och springa. Simma brukar jag också göra efter skolan lite då och då.

Hur gammal är du? - Jag är 15 år, fyller 16 den 10 November, så jag är en liten plutt egentligen, haha.

Om du fick gifta dig med en kändis, vem skulle det vara och varför? - Åh, vilken svår fråga.. Men jag skulle nog gifta mig med Hayden Christensen, jag blev så kär i honom när jag såg en film där han var med i. Dessutom är han sjukt snygg och sexig, haha. Sen är han säkert jätterik också!

Om du fick byta liv med nån, vem isåfall och varför? - Det här var ännu en svår fråga. Skulle aldrig kunna tänka mig att byta liv med någon, jag trivs bäst som det är nu. Men jag skulle kunna tänka mig att byta liv med Megan Fox, även fast jag är tjej så tycker jag att hon är snygg. Sen har hon jävligt mycket killar efter sig också!

 

 


Famous - frågestund

2010-02-16 @ 18:35:23


Bilden talar för sig själv.


God damn you're beautiful to me

2010-02-16 @ 18:08:44
Först så vill jag bara säga att jag tycker om Emma sjukt mycket. She's my best friend and I love her very much. 
Sen så vill jag säga att jag tycker jag har besöksrekord varje dag numera, nästan. Det är jag väldigt glad över, superkul.


Till min, älskade, underbara, fantastiska, Emma.


Förlåt, förlåt, förlåt

2010-02-16 @ 15:17:37
Förlåt för usel uppdatering. Men jag la bloggen åt sidan ett tag, för en gångs skull. Som ni vet då vann Matilda tävlingen, besök hennes blogg =)

Igår var jag med Carola och Lenny, vi bakade kladdkaka, spelade "jag har aldrig", sjöng och snackade skit. Hur mysigt och kul som helst. Jag och Lenny "lekte" hippie. (Bild ska ni få se). Innan jag och Carola skulle gå och lägga oss, så såg vi en gripande, hemsk, men ändå underbar film. My sisters keeper.


Jag rekomenderar verkligen filmen. Jag rekomenderar också en handduk till hands, för tårarna rinner.

Här kommer lite bilder från gårdagen!

Hippie jag.


Strike a posé.

Haha, trodde verkligen att jag hade mer bilder, men bevisligen inte. Carola fastnade inte på en enda.


VINNAREN I VECKANSBLOGG TÄVLING

2010-02-15 @ 17:33:18





Besök hennes blogg genom att klicka på bilden!

ETT STORT GRATTIS TILL MATILDA SOM NU KOMMER ATT BLI LÄNKAD I MIN BLOGG, HELA VECKAN!


Tävlingen avslutas

2010-02-15 @ 17:19:53

Tävlingen avslutas tyvärr redan nu.. ska räkna rösterna, sen publicera vinnaren på min blogg. Kommer inte blogga någonting alls ikväll. Ska till en kompis och äta semlor, spela spel och se på film. Hoppas att alla får en bra kväll. (Vissa är ju ledig i morgon ;-))

 


Godnatt

2010-02-14 @ 21:41:03
Nu säger jag godnatt till er alla! F O R T S Ä T T att rösta på din favorit :)


Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt i morgon, har skola, så vet inte hur mycket möjlighet jag har till en dator.

Godnatt och sov gott <3

Finalisterna i veckans blogg är...

2010-02-14 @ 21:06:40

1. JuliaLinnea (för att rösta så skriv: Jag röstar på bidrag 1.)

2. Ebba (för att rösta så skriv: Jag röstar på bidrag 2.)



3. Emma Lind Nabb (för att rösta så skriv: Jag röstar på bidrag 3.)



4. Matilda (för att rösta så skriv bidrag 4.)



5. Alice (för att rösta så skriv: Jag röstar på bidrag 5.)



Det där är finalisterna som tävlar om att bli veckans blogg. Man får rösta på sin egen blogg en gång. Röstningen avslutas i morgon, klockan 18.00!

RÖSTA PÅ JUST DIN FAVORIT!


Nu får ni fan va nöjd

2010-02-14 @ 20:22:07
Nu får ni gott och väl vara nöjd över min design, för jag tänker inte byta igen, iaf inte närmaste dagarna, haha. Tackar Emma som gjorde designen till mig.

Jag tänkte starta en tävling om vem som ska bli veckans blogg. Ni anmäler er genom att kommentera DETTA inlägg. Skriv t.ex. Jag vill vara med och tävla om att bli veckans blogg.
När ni gjort det, så länkar ni mig på eran blogg. Svårare än så är det verkligen inte! Så kom inte nu ;-) Jag kommer välja ut finalisterna ikväll =) Så skynda på!  Tävlingen avslutas i morgon klockan 18.00.


Outfit

2010-02-14 @ 19:20:45


JAG VILL HA SOMMAR NU NU NU NU NU NU!

Håller på att göra om designen ännu en gång, pga att vissa klagade =)


Gör om designen

2010-02-14 @ 18:48:38
Jag gör om designen igen, eller rättare sagt, Emma gör om designen. Tyckte att förra inte riktigt var "jag" men nu känns det rätt, mycket enkel, men snygg tycker jag! Säg gärna vad ni tycker när headern kommer in. Kramis.


Sticker iväg ett tag

2010-02-14 @ 15:53:30
Nu sticker jag iväg till farmor, blir middag där! Uppdaterar när jag kommer hem. Ha det bra så länge <3

Lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig

2010-02-14 @ 13:39:59


Melissa Horn – Lät du henne komma närmre


Ute med lillebror

2010-02-14 @ 13:07:32


Idag har jag varit ute med världens mysigaste lillebror!


Natalie.se

2010-02-14 @ 13:03:51
Jag är med i en tävling hos Nathalie, man kan vinna ett "Beautiful-kitt" kolla gärna in och va med och tävla ni med!


Happy Valentine

2010-02-14 @ 11:43:17

Dagen ska jag spendera med min familj, vad ska ni andra göra? Ha en underbar alla <3 dag, puss & kram!


Sista inlägget

2010-02-14 @ 01:04:32
Nu ska jag alldeles strax gå och sova =) ska bara ta bort sminket och göra lite fika. Hoppas att alla får en superhärlig och mysig alla <3 dag! Puss och kram!


Modellera

2010-02-13 @ 23:54:12


Kvällen har jag spenderat med min lillebror. Ja, ni ser ju vad vi har sysslat med.
Ps. Bli inte rädd för att han har nagelack, det var jag som tvingade honom. Ds.

 

Vad har alla ni gjort ikväll?


Jag dör snart

2010-02-13 @ 18:05:28
Om inte någonting roligt händer inom sisårdär.. nupåengång, så kommer jag nog dö av tråkighet. Nu redan inom c.a 10 minuter, är det 5 stycken som bett mig komma ner till Nordmaling. Men intefan tar jag mig ner, nejnej.
Aja, får roa mig med att visa er lite egobilder.


Långa nätter

2010-02-13 @ 15:28:15


Såhär ser jag ut idag, haha.


Godmorgon

2010-02-13 @ 13:01:10

Det första jag vill säga är att jag har sovit jävligt gott inatt.. och för det andra så har jag tråkigt.

Jag funderar på att duscha, göra mig i ordning, ta kameran och gå ut och fota. Det bevhös, eller hur? ;-) Haha, lite nya bilder gör ju ingen skada iaf.

 

Jag har faktiskt INTE sovit ända tills nu, nej. Jag har hjälp pappa städa på nedervången. Jag har städat badrummet, hallen och vardagsrummet. Duktiga lilla jag!

 

Vad ska alla ni göra idag? =) Score By Moa - my playlist.


Nu säger jag godnatt

2010-02-12 @ 23:42:38
Nu ska jag tillbringa lite tid av mitt liv till någonting annat än denna stupid computer, hah. Så vi hörs i morgon. Godnatt och sov gott!


Älskade lillasyster...

2010-02-12 @ 22:49:43


Jag älskar dig. Vi är INTE lika<3

HON HAR SKAFFAT BLOGG: HTTP://SANNAELINLINNEA.BLOGG.SE


Usch

2010-02-12 @ 22:31:15
Jag har så jävla tråkigt.. Jag spenderar min fredagkväll... ute... i... en... liten... by! Haha, det är inte okey någonstans. Jag har roat mig med att ta lite randombilder.


Bevis och dyligt

2010-02-12 @ 20:52:42


Här har vi ett stort bevis på att jag, Emma och Matilda stod längst framp på en livespelning med Lars Winnerbäck.
(klaga inte på min mobilkamera + på bilden ser ni Emma)


Ja, här ser ni minsan!


Matilda och Emma, när förbandet Andreas Grega spelade, han var grymt bra han också!


Här är ett bevis på att jag har världens sötaste lillebror som heter Carl.


Här är ett bevis på att en av mina kära klasskompisar, är sjukt söt i Toves diadem.


Den här bilden är ett bevis.. på.. hm, äsch, ni får den gratis.

Fler än mig som har sjukligt tråkigt?


Ruggit skönt med helg

2010-02-12 @ 16:52:30
Fredag, och jag är överlycklig. Min mamma har ä n t l i g e n kommit hem från sjukhuset. Så skönt, även fast hon kanske inte är ens nära på bättringsvägen så känns det väldigt skönt att ha henne hemma. Det tycker hela min familj, på 7 stycken!

Idag har det varit en väldigt lugn dag, chilla lektioner. Alla utom tekninken då, men där hade jag prov. Det gick bättre än väntat och jag hoppas på ett betyg på minst G. Har inte så mycket mer förväntningar på tekniken direkt. Jag fick två allahjärtansdagkyssar av Tove och Jasmine innan vi klev på våra bussar, så jag är alldeles full av kärlek, redan. Wihoo!

Ikväll ska jag försöka ta mig ner till Nordmaling för att gå på rockkarusellen! Ska även ta med mig min kära systemkamera för att fota lite :-) Så om ni har tur, så kommer det bilder upp på bloggen, antingen ikväll eller i morgon.

Nu ska jag gå och städa mitt rum, innan pappa kommer hem med pizzan! Ha en trevlig fredagskväll =)

Ber om ursäkt för en usel uppdatering

2010-02-11 @ 19:10:42
Jag ber verkligen om ursäkt för en usel uppdatering, men det blev mycket plugg efter att jag varit sjuk och mer kommer det bli. Hela min kväll består av: P L U G G! Typiskt..

Nationella idag.. Jag tycker iaf att det gick bra, men vad alla lärare tycker är ju en annan femma. Men jag är nöjd, det är huvudsaken tycker jag. Hur gick det för alla andra 94:or?

I morgon är det fredag, jag har teknik prov. Jag är supertaggad, ska kanske in till stan för att träffa mami, supermysigt <3 Annars blir det att vara hemma eller sticka iväg till någon kompis eller så. Vad ska ni göra i helgen?

Hoppas denna uppdatering dög, haha. Ha en trevlig kväll =)


Jag har en väldigt stor bildbrist just nu, men ni får denna ickesöta bild på mig.


Feber?! Nationella i morgon?! Döda mig.

2010-02-10 @ 22:59:26
Känns fortfarande som att det cirkulerar lite feber i min stackars lilla kropp. Men jag SKA, SKA, SKA på skolan i morgon, vare sig någon annan säger emot eller inte. Jag ska sitta i ett tyst, halvtomt klassrum och skriva uppsats som jag sedan SKA få mvg på, det har jag bestämt mig för. Ska genomföra det också!

Som ni kanske har förstått, så har jag inte orkat svara på alla kommentarer ikväll, men det får bli i morgon. Nu ska jag "kasta in handduken". Först gå och tvätta bort mascaran, sen sängen. Ska smsa med älskade Emma om lite hemlisar ;-)

Godnatt, älskade.

Vill bli frisk!

2010-02-10 @ 12:58:51
Nu är jag verkligen leds på att för det första, sitta här dag ut och dag in och för det andra, att vara sjuk. Jag vill bli frisk, nu på en gång! I morgon ska jag tvinga mig själv till skolan, ska sitta i 200 minuter och skriva en uppsats i ett tyst, halvtomt klassrum. Nationella, jippie. Pappa har åkt för att köpa mat till mig som jag ska ha med mig, för inte fan tänker jag sitta där utan att ha någonting att tugga på, haha.

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket. Sett på en film, som jag efter ett tag, somnade till. As usual, så jag är rätt så utvilad. Sov fakiskt bra inatt, mot förväntningar.

Fick inte träffa mamma idag.. Vill inte smitta henne med någonting, så jag låter det ta tid innan jag får träffa henne. Men snart så, hoppas jag iallafall att jag får träffa henne. Saknar henne!

Jag har nu intalat mig själv, till att ALDRIG börja äta ballerinakakor, vilken drog, helt sjukt.. Sen har jag faktiskt intalat mig själv till att inte börja äta ostkrokar också, för där är det samma sak.

Vad har alla ni gjort idag? =) Kram.


Jisses så gamla bilder

2010-02-09 @ 23:09:26


I början av 8:an är den här bilden tagen, jag går ut 9:an till våren.
(På bilden: Jag till vänster och Jasmine till höger)


10 November 2008, jag fyllde 14 år.


Haha, minns inte riktigt vilket år det var, men det var iaf den 8 mars. Min lillasyster och bakom henne, ser nig mig. Det var iaf riktigt länge sen. Marcus Fagervalls konsert.


Skolavslutningen i 7an, jag och min vän Madde.


Någongång i 8:an, hos Ellen.


Hähä, en liten fjortisbild på mig, tagen i början av 2009.


En till liten fjortisbild, tagen samma dag som bilden ovan, om jag inte minns helt fel.



Med denna brud har jag delat allt med. Minnen jag saknar.
Bilden är tagen i början av 2009.


Haha, här har vi verkligen en gammal bild.
Den är på mig när jag var pytteliten. Ser ut som en lite michelingubbe.


Världens bästa, jag saknar dig, gumman.
Amanda Segerljung.

Det var lite bilder som jag hittade på ett gammalt usb-minne. Kommentarerna får fortfarande vänta tills i morgon.
Godnatt allesammans!


Stänger bloggen

2010-02-09 @ 18:09:01
Stänger bloggen för ikväll, har ingen ork till att blogga alls ikväll. Dels så mår jag inte så jättebra, och för det andra så funkar inte mitt internet så bra heller *suck*

Jag svarar på alla kommentarer i morgon ist, ha en bra kväll. Godnatt!

Jag är med i en tävling hos..

2010-02-09 @ 14:14:17

SupersötaHanna! Klicka på namnet eller på bilden för att komma till tävlingen :)


Va med och tävla ni med vetja, eller besök hennes blogg åtminstone.


Godmorgon alla pigga människor!

2010-02-09 @ 06:31:47
Har nyss duschat, så sitter och försöker svara på lite kommentarer i väntan på att håret ska torka! Nu ska jag gå och sminka mig och sedan gå till bussen. Jag mår inte särskilt bra idag, men måste verkligen till skolan och göra nationella i svenska.. Men jag får se om jag åker hem efter det eller hur jag nu gör.

Ha en toppendag! (Ska försöka uppdatera så gott det går idag, så håll utkik) Kram!

Nu säger jag...

2010-02-08 @ 23:12:54

... Godnatt. Ska gå och sova nu och hoppas på att det vaknar upp en lite friskare Moa i morgon åtminstone. Skulle behöva åka till skolan och göra bort lite arbeten o så.. men får väl se hur det blir med det.

Tackar så hemskt mycket för alla superfina kommentarer, det värmer verkligen! Idag har jag haft ett besöksrekord på över 260 läsare! Helt sjukt, haha, vissa kanske inte tycker att det är mycket, men för en nybörjare som mig, så är jag rätt nöjd ;-)

 

Bara 2 dagar kvar tills jag får träffa mamma igen! Älskar dig, Mamma <3

 

Nu ska jag banne mig sova, godnatt alla läsare =)

 


Oj, vad hände?

2010-02-08 @ 18:05:07
Gud vad snabbt den här dagen har gott.. Hoppas att dagen i morgon (förhoppningsvis i skolan) går lika fort. Jag har iaf fått veta att mamma har vaknat upp från operation såhär dags.. Operationen måste ha tagit X antal timmar. Pappa är iaf och hälsar på henne nu, det får jag själv göra på onsdag.

Idag har jag inte gjort så mycket, mest slöat i soffan och tyckt synd om mig själv, haha. Jag har kollat på lite skolavslutningskläder, men hittade inge vidare intressant, så hjälp mig gärna, vet ni av någon sida med fina klänningar så kontakta mig via att skriva en kommentar eller via mailen [email protected]. Lyssnat på hur mycket musik som helst har jag gjort också, så nu har jag stängt av musiken för jag blev så jävla leds ;-P

Skicka eran spotifylista så att jag kan lyssna på lite ny musik, tack!


Haha, den här biljen bjuder jag på bara för att.
Den är från i höstas, då jag även var ljushårig.


G L Ö M I N T E B O R T

2010-02-08 @ 15:13:28

bloglovin
Klicka på bilden och lägg till mig =)


Man får faktiskt se ut såhär

2010-02-08 @ 14:23:35


Har man hög feber och inte har någon ork alls, så får man faktiskt se ut så här på bilder... Haha!


Sexy bitch

2010-02-08 @ 13:33:31

Nyss kommit ur duschen, nu ska jag bara föna håret, sen sminka mig. Efter det kanske ni får en lite "dagens bild" haha ;-) Ses om nån timma!


Såg nyss

2010-02-08 @ 12:23:05

på detta program:



T o p m o d e l   7.

Det var awesome ;) haha. Nu ska jag gå och duscha, göra mig i ordning och fota lite =) har så jävla tråkigt så någonting måste jag ju göra...


You and I collide

2010-02-08 @ 09:22:48


Godmorgon alla glada

2010-02-08 @ 07:18:25
Usch, har inte sovit en sekund inatt. Har kallsvettas som ett as, inte kunnat andas o, ja, ni vet ju hur det är när man är rejält förkyld. Idag ska jag dricka mycket te och äta mycket halstabletter, så ska ni nog få se vem som kommer att åka på skolan i morgon, haha.

Känns som att bloggen kommer vara uppdaterad en hel del idag, eftersom att jag bara är hemma. Så håll utkik hela dagen! Ha en bra dag så länge <3


Lite bilder från förr

2010-02-07 @ 23:33:21
I brist på annat, så lägger jag upp lite gamla bilder. Lite gott & blandat :)


11 November 09. Dagen efter min födelsedag :)


Skolavslutningen 09 - Jag gick ut 8:an.


Världens bästa mamma. Midsommar 09.


En bild på mig, den tog för exakt ett år sedan :)


Förkyld... helvete

2010-02-07 @ 21:55:04
Jag sitter i soffan, invirad i ett tjockt duntäcke, varm kopp med te i handen, musik i öronen och tv:n på låg volym. Förkyld som ett svin, ont i halsen, feber, hosta och snuva.. Jippie! Kan det bli bättre nu när det är fullt med nationella prov osv på skolan, nä, verkligen inte. Ska vara hemma i morgon och vila ut mig rejält, hoppas att jag kan ta mig på skolan på tisdag åtminstone. Har inte tid att vara hemma, haha.

Ikväll har jag sett på Blåsningen, fyfan vad sjukt mycket man kan lura en människa, haha! Kul äre iaf ;-) Lovar att jag skulle bli minst lika blåst som dom på tv:n, inte inte mer..

Kvällens citat -

Konrad: Jag och en kompis ska snart ut och åka långfärdskidor. Det var typ 5 år sedan sist!
Moa: Det gjorde jag i fredags!
Konrad: Haha, okey.
Moa: Förresten, det heter LÄNGDskidor x)
Konrad: Neeeej, det gör det inte!

Jävla stockholmsfjolla -.-'

Skriver nog inte mer ikväll. Jag tackar och bockar för alla superfina kommentarer jag har fått, det värmer verkligen! Godnatt på er och sov gott så hörs vi i morgon.

Det här visste ni inte ;)

2010-02-07 @ 17:56:17

Några sanningar om mig själv..

1. Mitt fullständiga namn är: Sara Moa Linnéa Melinder.
2. Jag går i klass 9, så till hösten börjar jag gymnasiet.
3. Jag har bloggat hit och dit i c.a 1 år.
4. Jag kan inte sova med öppen dörr till mitt rum.
5. Jag tycker om att plugga.
6. Jag vill mest av allt bli frisör, det är en flickdröm. Men om inte, så vill jag bli läkare eller polis.
7. Den 26 November 2009 såg jag Lars Winnerbäck live.
8. Jag har 4 småsyskon.
9. Min drog är musik.
10. Två av mina favoritband är Sick Puppies och Slipknot.
11. Jag fotar med en Olympus E-420.
12. Jag jobbade sommaren 2009, jag planterade skog.
13. Den 7:e augusti 2010, ska jag och en kompis på SONISPHERE festivalen.
14. Jag har aldrig varit utomlands.
15. Jag har hål i öronen, naveln. Har haft i näsan, men tog bort den för ca 1 år sedan.
16. Jag är naturligt blond.
17. Mitt favoritprogram är Miami inc, Grey's Anathomy och Desperate Housewifes.
19. Jag avskyr folk som inte står för saker dom har gjort.
20. Bloggar jag brukar läsa: Kenza, Foki, Emma, Ellen, Tove och massa fler.

Hoppas att ni fortfarande tycker att jag är "helt okey" ;-)


Äntligen!

2010-02-07 @ 17:30:26
Nu har Emma gjort klart min design och jag är supernöjd! Vad tycker ni om den?

Jag sitter nu ensam hemma i ett stort hus, nästan varenda lampa är tänd här på nedre våningan ;-) Kanske är jag lite mörkrädd, haha. Jag har iaf varit duktig och städat huset medans dom andra är borta. Jag har damsugit, plockat in och ur i diskmaskinen och plockat saker hit och dit. Sen har jag faktiskt lagat mat också, varma mackor i järn. Det var sjukt gott. Nu ska jag se på tv, men jag håller fortfarande utkik efter nya kommentarer.

Ha en trevlig kväll!

Twins

2010-02-07 @ 12:53:29
Tv programet twins.. måste.. vara.. det.. jobbigaste.. som.. existerar! Dom upprepar varje ord 1 000 000 gånger, haha, varför tittar jag ens på det? - Jo, för att det är för långt till tvdosan.. typ 2 meter minst.

Måste skrive ett citat från gårdagen.

(J om Jessica Andersson)

J: Hade jag haft henne som undersköterska så hade jag lätt sagt att jag typ haft testikelcanser.
M (Jag): HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH XD
J: Men seriöst!

Strålande sol

2010-02-07 @ 11:05:59
Vaknade upp vid 10 i morse, solen sken upp hela mitt rum! Hur skönt som helst. Jag tog på min lite kläder snabbt som ögat, sen tog jag min älskade kamera, gick ut och fotade! Ni ska få en bild som jag är riktigt nöjd med.

Idag har jag inga planera alls, ska kanske plugga lite.. Eller, nej, jag orkar faktiskt inte det. Musik får bli dagens tema. Min spotifylista: Best of Moa Take it or leave it.


Sista inlägget för idag

2010-02-06 @ 23:47:56

Skriver mitt sista inlägg för idag! Men kommer fortfarande hålla utkik efter kommentarer ett tag till. Just nu pratar jag med en kompis som har varit och sett Billy Talent ikväll, han är spritt srprångande galen av adrenalin(?!), haha. Han är iaf sjukt glad, för att dom verkade ha varit sjukt awesome ikväll. Men jag försöker påminna honom om att Sonisphere kommer säkert vara sjukt mycket bättre ;) 7 augusti 2010.

I morgon åker mamma in till Umeå för att spendera en vecka på sjukhuset, hon ska operera sin rygg. Jag ber till gud för att allt ska gå bra, men eftersom att läkarna här uppe är sjukt duktiga så borde jag sluta oroa mig.

 

Snart är designen klar, haha, det var ett jävla tjat om den dära jävla designen ^^ men snygg kommer den bli!

Ha en fortsatt trevlig kväll, godnatt.


Melodifestivalen

2010-02-06 @ 22:17:53
Iår tycker jag faktiskt att melodifestivalen har ryckt upp sig rejält! Bra bidrag, bra programledare, allt var bra. Mina favoriter var ikväll melodi nummer 4 och melodi nummer 8. Melodi nummer 8 gick ju faktiskt till Globen också ;) Säger grattis till en värdig vinnare, helt enkelt. Vilka var eran favorit/favoriter?

Jag har ätit alldeles för mycket godis ikväll.. ont i magen har jag. Men det blir nog snart bättre, bara mitt té blir klart snart, haha. För er som inte redan förstått det.. så.. älskar.. jag.. té!

(Emma håller på att göra om min design)

Semlor utan grädde

2010-02-06 @ 16:32:44
Ja, ingen har någonsin sagt att jag är normal.. Men jag tycker faktiskt om semlorna som dom är, alltså, bara själva brödet. Annars är dom äckliga tycker jag. Har nu ätit två stycken!

Nu ska jag be farmor skjutsa hem mig, med resterande del av semlorna om bakats idag. När jag kommit hem, så vet jag att det kommer stå tacos på bordet. Gott! Ha en trevlig kväll :)


Jag bjuder nu, på lite.. bara lite.. egobilder!

2010-02-06 @ 14:58:08
Eftersom att alla tycker att jag lägger ut för lite bilder på mig själv och i överhuvudtaget ;)



Dock, så blev det bara redigerade bilder. Men det får fan duga :)

Bjuder även på lite musik : Sick Puppies – All The Same


En helg jag inte kommer glömma...

2010-02-06 @ 14:13:32
... på ett bra tag! Tack för igår, allesammans, bl.a, Felicia, Jocke, Max, André + André, Ludde och massa fler! Hade sjukt kul, skotertur, skratt, godis, massa skitsnack, rubbet, verkligen! Måste göras om inom en snar framtid.

Idag vaknade jag av att jag hade sjukt ont i halsen och tät i näsan, känns bättre nu, men inte helt bra än.. Eftersom att jag sov hos Felicia så kom mamma och hämtade mig vid 11, då åkte vi och handlade, sen hem. Jag duschade och gjorde mig i ordning, sen gick jag ut och fotade lite. Det var sjukt länge sen jag använde min kamera, men nu är jag igång igen!

Vill bara meddela att Emma, har en ny design! http://moaemmaelisabeth.blogg.se. Kolla in den och skriv en liten kommentar ;) (Andra bilden i hennes header, är på mig :])

Ikväll blir det melodifestivalen med familjen, hoppas att ni alla får en bra dag!


(Bild från igår: Leggings, långt svart linne, lavaj + massa armband och andra smycken)


(En bild från idag: Mönstrade strumpbyxor, topp med puffade axlar och en jeanskjol)


Helg...

2010-02-05 @ 19:56:18

Äntligen helg igen. Hinner inte skriva så mycket men kan berätta att jag just nu sitter på Ug med Felicia och Max. Hoppas ni alla får en bra kväll :) kram.


Läs detta, bara allmänt.

2010-02-04 @ 20:55:09
Dagens samhälle, är inte vilket samhälle som helst. Största delen består av ungdomar som börjar leta efter ny vänska och kärlek. Man vill hitta nya saker att göra, testa nya saker som man kanske aldrig har vågat eller kanske inte fått göra förut. Men problemet med dagens samhälle är att det snackas alldeles för mycket skit om allt och alla. I stort sett varenda en, går runt och snackar bakom ryggen på sin egen jävla kompis? Vad är det för stil egentligen? Om alla kunde ta och tänka ett steg längre, skulle allt bli mycket lättare. Men tydligen så verkar det inte existera i någons huvud.

Rykten (ex): En tjej och en kille, som inte varit vänner förut, börja smsa med varandra, dom börjar komma varandra närmare och närmare, men det är absolut inget mer än vänskap. Man kanske börjar prata på skolan, vara med varandra på fritiden t.ex. Men vad fan är det som säger att man är på "g" eller är tillsammans då? Är det nån lag som det står 'att om man umgås med en kille som man inte umgåtts med förut, så måste man vara på "g" eller tillsammans' Jag fattar inte synvikeln med det hela. Det jag försöker säga med det hela är: sprid inte en massa onödiga rykten om att den och den är på g, eller att den och den har gjort det enda med det andra, innan ni ens vet den riktiga faktan.

Sen vill jag även ta upp det här med fester på helger osv. Alla människor i samhället, har faktiskt aldrig druckit förut. Vissa kanske inte behöver så mycket för att känna av att man har druckit. För det så behöver man inte gå runt och säga att man är en 'fjortisdrickare'. Det finns inget som heter så.

Kärlek (ex): Det finns ingenting som heter "sno någon annans tjej/kille" - Ni förstår vad jag menar med den lilla meningen.

Det var allt för mig, hoppas att någon tar in i huvudet av allt det jag har skrivit.

HISS ELLER DISS

2010-02-04 @ 18:35:32
Det är mode ny att ha en lite längre kavaj. Själv tycker jag att det är grymt snyggt! Men vad tycker ni?
Hiss eller Diss?

Äntligen hemma...

2010-02-04 @ 16:37:00
... efter en lång dag! Hade nästan inga lektioner idag, det var ju självklart skönt, men samtidigt drygt att vara i skolan och göra ingenting ;p Vad har alla gjort idag?


En bild på min <- babe och mig -> själv.


The last time

2010-02-03 @ 23:20:56
Godnatt kära läsare, nu går jag, te't och boken isäng :) Hoppas att alla haft en bra dag och att alla får en bra natt! Vi hörs i morgon, kram.


En bild på bruttan jag umgåtts med hela kvällen, även kallad 'Felicia'


God damn you're beautiful

2010-02-03 @ 20:01:27
http://www.youtube.com/watch?v=k8vkjUB5pmM L Y S S N A!

Sitter på UG med Felicia och väntar på att mamma ska bli klar på föräldramötet, då blir det att åka hem och plugga lite engelska, har en kort minne av att vi hade läxa i morgon. Sen blir det sängen! Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa.

Hur har eran dag varit?

GLÖM INTE BORT FRÅGESTUNDEN SOM AVSLUTAS I MORGONKVÄLL!

Godmorgon

2010-02-03 @ 08:50:25
Godmorgon, sitter i skolan på bilden med Chrisiboy. Vi ska diskutera film ;) Kramhej.

Godnatt :)

2010-02-02 @ 23:06:31

Ikväll har jag varit ute och sprungit, as skönt var det! Sen har jag tittat på film, sovit och fikat. Nu väntar sängen och boken som jag håller på att läsa, snart läst ut den faktiskt - "Pojken som kallades Det" - Jävligt hemsk bok.. Men kan inte sluta läsa nu när jag väl har börjat!

Tackar Emma tuuuuuuuuusen gånger för den nya fina designen. Kolla in hennes blogg http://moaemmaelisabeth.blogg.se hon är världens bästa, Emma.

Godnatt och sov gott. I morgon är det skola som väntar, har endast en lektion och det är bild. Jävligt skönt :)


It's all about the wordplay

2010-02-02 @ 19:17:03
Ny design på Moas blogg.. woho! näemen seriöst. Blev ingen förvarning innan ja la in, sry Moa ;]
Oooooooch med tanke på ingenting, EMMAA ÄGER! typ..

(ser ni inte nya designen, tryck f5 ;D )

All that I'm after

2010-02-02 @ 17:47:59
Haha, tänk att man kan ta en ballong-lek så jävla seriöst! (Nog för att jag gjorde det själv ett tag också, men man inser snabbt att det är ganska löjligt, haha) I alla fall, idag hade dom som anordnar "Artedi Goes Wild" - Skolavslutningsfest - fixat en liten tävling som samtliga elever på skolan skulle vara med i, alltså åk 7-9. Tävlingen gick ut på att man skulle knyta en ballong runt handleden och sedan bära med sig den ut i korridorer osv under tiden från klockan 08.10-13.00. Man fick använda kroppen för att he sönder andra klassers ballonger. Den som hade mest ballonger procentuellt kvar, vann pris (tårta om jag inte minns fel). Det fanns en hel del regler också, man fick inte he sönder andras ballonger i matsal, bibliotek och lektionssalar. Om någon bröt det minsta lilla på reglerna blev hela den personens klass diskad, inte kul! Tror att min klass var en av dom första som blev det, haha, lite fail faktiskt.

Jag har haft en väldigt bra dag, blev lite trött i slutet av dagen, men det för att jag var aktiv i ballongtävlingen ;) Hur har eran dag varit?

Just det, idag på spanskan fick vi börja se en film som hette "De namnlösa" - "Los Sin Nombre". Väldigt bra, men gripande och lite småläskig.


Nu säger jag

2010-02-01 @ 22:12:25

Godnatt och sov gott :) svarar på alla kommentarer i morgon när jag har tid. Håll utkik efter nya designen, den kommer när som helst skulle jag tro. Och g l ö m   i n t e   b o r t   f r å g e s t u n d e n ! ! Ni har alltså chansen att fråga vad ni vill och få ett så bra svar som möjligt utav mig, så slösa inte bort den chansen nu ;)

Svarar på två frågor redan nu..

Har du djur? : Nej, det har jag inte, min lillasyster har kaniner, så det finns iaf på gården! Men jag själv äger inget eget djur. Dessutom så kan vi inte ha riktigt inomhusdjur, några av mina mindre syskon är alergiska.

 

Hur gammal är du? : Jag är 15 år, fyller 16 i November.

 

Vad/vem fick dig att börja blogga? : Hm, jag tror nog att jag själv tog initiativet till att börja blogga faktiskt! Det verkade vara roligt, så jag testade på det. Hade en annan blogg förut, men den tjafsade bara så jag startade den här bloggen, och det går superbra!


FRÅGESTUND

2010-02-01 @ 21:31:16

Nu kör jag på med en frågestund medans jag väntar på min nya design som Emma ska göra åt mig.

Ha en fortsatt bra kväll allihopa :)


Hemma!

2010-02-01 @ 17:23:05

Äntligen hemma från skolan, hur skönt som helst! Nationella provet gick bara bra, bättre än vad jag förväntade mig faktiskt och det är ju bra. Har alla haft en bra dag?

T: Dom tror att jag har fått den i tvåan.. -.-'
M: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!


Mamma var nyss upp på mitt rum... kommer ner... tittar mig i ögonen... pekar upp mot mitt rum... sen säger hon med en lite lätt irriterad röst: Städa, nu!

Tror jag vet vad mina sysslor i kväll kommer att bli.. städa rummet!


SCORE!


Nu...

2010-02-01 @ 07:21:38
... Drar jag snart ut i kylan för att vänta på bussen! Idag har vi första nationellaprovet - på riktigt..  I engelska. Hoppas att det går bra, eller, jag hoppas att min grupp ens slipper ha det överhuvudtaget idag, haha.

Har alla sovit gott? :) Ha en bra dag, Kram.

RSS 2.0


Jag som driver denna blogg heter Moa. Jag bloggar om mitt liv, mode, skolan, och allt som faller mig in för tillfället.
I bloggen hittar ni en hel del bilder också, dom fotar jag med min systemkamera Olympus E-420 som jag fick den 10 November, 2009.

Kontakta mig på [email protected]